Mi is a küldetésünk itt a Longbow Sports Management-nél?

 

A minap nekiálltam megírni egy blog-bejegyzést, melyben arról szerettem volna elmélkedni, hogy hogyan is lehetne egyszerűen, frappánsan megfogalmazni, mi is a mi küldetésünk itt a Longbow Sports Management-nél. Aztán a szolnoki Tóth Ervin képei között szemezgetve egy régi emlék vágott az agyamba, és elöntött egy furcsa, de nagyon jó érzés.

 

Tóth Ervin - Régi Olaj-meccs

 

A Nagypapám anno rengeteg ember előtt állt a kapuban a Honvéd focimeccsein és számos régi vágású rangadón lehetett főszereplő. Bár a futball mindig is a legnagyobb szerelme volt, Ö és a barátai szívesen jártak más sportágak eseményeire is, melyekre sokszor magával vitt engem is. Így történt egyszer, hogy némi utazgatás után egy olyan Olajbányász kosármeccsen találtam magam, mely alapjaiban határozta meg az életem. Nem állítom, hogy ez a szenzációs kép pont azon a mérkőzésen készült, de az atmoszféra, melyet ott megtapasztaltam, átéltem egy az egyben ilyen volt, mint amit ez a kép sugall. Ott, és akkor el is dőlt a sorsom: én is azt akartam, hogy egyszer ennyi ember jöjjön ki értem és a társaimért egy mérkőzésre és annyi szeretetet sugározzon felénk, mint ami a szolnoki közönség felől áradt az Olaj játékosaira azon a derbin!

Nekünk, mai magyar srácoknak sajnos már nem adatott meg ugyanaz a közeg a meccseken. Én viszont hiszem, hogy tudatos közös munkával és új példaképek felnevelésével még elérhetünk oda, ahol egy jó kosárlabda – vagy bármely egyéb sportágbéli – rangadó pontosan ezt az élményt adja majd! Hát szerintem ez a mi küldetésünk.

 

Kép forrása: Tóth Ervin, Szolnok. Ezúton is köszönjük!

Posted in Uncategorised

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *