Ujhelyi Gyula

Üdvözlöm a kedves Olvasót!

Ujhelyi Gyula​​, 33​ éves, budapesti lakos vagyok, ​a Longbow Sports Management kosárlabda projektjének erőnléti edzője és táplálkozási szakértője, valamint ​a UGFIT.com tulajdonosa és vezető trénere.

Közel egy évtizeden keresztül edzősködtem a magyar kosárlabda​ utánpótlás nevelésben. Testnevelési Egyetemen végeztem ​kosárlabda ​edzői szakon 2002-ben, majd az IFBB (International Federation of Body Building and Fitness) égisze alatt szereztem meg a Nemzetközi Szakedzői Diplomát​.

A lehető legszínvonalasabb szolgáltatáshoz kötelességemnek érzem önmagam fejlesztését, ezért folyamatosan képzem magamat tovább különböző hazai és nemzetközi szemináriumok, fórumok, szakmai cikkek és könyvek/videók segítségével.​

A lehető legtöbb embernek szeretnék segíteni, legyen szó egy átlag ember álmáról az izmosabb, karcsúbb alakról, vagy éppen egy versenysportoló sportágspecifikus felkészüléséről. Mivel a személyi edzések számát – és így azon Vendégek számát, akiknek segítségére lehetek – erősen limitálja az idő, egy olyan rendszer kialakítását szerettem volna elérni, ami nincs helyhez és időhöz kötve, mégis maximális figyelmet és szakértelmet biztosít mindenki számára.

Az étkezést, az edzéseket és kiegészítőket is az egyén céljainak megfelelően alakítom ki, így minden edzésen közelebb kerülhetnek Vendégeim a kitűzött céljukhoz.
​​
A személyi edzés nekem nem kötelesség. Ez a szenvedélyem… az életem.​