Hegedűs Róbert

Lipoczki Balazs - 323px

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üdvözlöm,

Hegedűs Róbert vagyok, a Longbow Sports Management online marketingért felelős szakértője, illetve a Kezdő5.hu kosárlabda-szakportál alapító-tulajdonosa.

A kosárlabdával a 90-es években ismerkedtem meg a Vásárhelyi Kosársuli utánpótlás-csapataiban, innen ered a sport és azon belül a kosárlabda iránti szenvedélyem. Már fiatalon érdekelt az amerikai és az európai kosárlabda is – szerencsésnek mondhatom magam, hogy ez az időszak egybeesett az angol nyelvű online média rohamos növekedésével és az információ-áramlás felgyorsulásával.

A 2000-es évek közepétől kezdtem el különböző online médiafelületeken, majd 2010-ben a Nemzeti Sport kiemelt NBA-blogján publikálni. 2011 nyarán alapítottam meg többedmagammal a Kezdő5.hu-t, amely az elmúlt években elismert hír- és véleményoldallá vált Magyarországon: olyan szakmai partnerekkel dolgozhattam együtt, mint a Nemzeti Sport, magyarországi kereskedelmi sportcsatornák, felnőtt és utánpótlásklubok, megyei szintű kosárlabda-szövetségek, valamint az MKOSZ.

Vallom: szünet nélkül frissített és bővített tudásunk az, amire támaszkodnunk kell, mert minél naprakészebb és szélesebb a látókörünk, annál jobban megértjük a folyamatokat – ezt a hitvallást igyekszem átadni velem dolgozó munkatársaimnak is. Ennek szellemében folyamatosan igyekszem a hazai és nemzetközi média, illetve a szakmai ismeretek mellett a sporthoz távolabbról kapcsolódó területeken is tapasztalatokat szerezni. A felnőtt és utánpótláscsapatok, illetve játékosok menedzselése és marketingje mellett a játékos-megfigyelés, statisztikai rendszerek és a sportmerchandising világán belül is gyűjtöm a tudást és képezem magam.

Hegedűs Róbert