Szolgáltatásaink

A Longbow Sports Management olyan fiatal, nemzetközi szinten is komoly eredményekre hivatott sportolókat karol fel, akik az általunk megteremtett háttér segítéségével bizonyos mértékben tervezhető karrier előtt állnak. A mi célunk az, hogy a lehetőségeiket maximalizáljuk, ehhez pedig szeretnénk minél több hosszútávban gondolkodó szponzorral bővíteni köreinket.

Mivel tevékenységeink alapja az utánpótlás korú fiatalok felkarolása és felfuttatása, így velük kapcsolatban még megvan a lehetőség arra, hogy az adott partner viszonylag kis befektetéssel állhasson sportolóink mellé. Célunk Európa- és a világ élvonalába juttatni tehetségeinket, így ebben a konstrukcióban akár évekre előre is le lehet foglalni olyan partneri pozíciókat, melyek a referenciaszemélyek, csapatok egyre sikeresebbé válásával már prémium árkategóriába fognak esni belátható időn belül.

Ehhez számtalan, egymással egyedi módon kapcsolódó – online, televíziós, közösségi- és nyomtatott média – felületet biztosítunk, amelyekből sportolóink leendő támogatóival közösen választhatjuk ki, hogy melyek azok az együttműködési formák, melyek számukra a célközönségük leghatékonyabb elérését, befektetésük legnagyobb megtérülését hozhatják.